KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Godziny pracy pedagogów i psychologa

Pedagog

Karolina Góraj - Duda

Poniedziałek 800 - 1300   

Wtorek 800 - 1300

Środa 900 - 1300

Czwartek 1300 - 1700  Dyżur dla rodziców 1600 - 1700

Piątek 1300 - 11700

Pedagog

Agnieszka Wujcik

Poniedziałek 900 - 1130 ,  1230 - 1430

Wtorek 800 - 900, 1000 - 1130, 1230 - 1530

Środa 1030 - 1430, 1530 - 1700, Dyżur dla rodziców 1600 - 1700

Czwartek 800 - 1130,  1330 - 1430

Piątek 800 - 1030, 1330 - 1400

Psycholog

Beata Paczkowska

Poniedziałek 1140 - 1700 Dyżur dla rodziców 1600 - 1700

Wtorek 1230 - 1700

Środa 800 - 1330

Czwartek 950 - 1330

Piątek 855 - 1255