KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

ZAJĘCIA ROZWIJAJĄCE

 

ZAJĘCIA  DODATKOWE  (rozwijające, koła zainteresowań)

RODZAJ ZAJĘĆ

PROWADZĄCY

TERMIN (DZIEŃ, GODZINA)

KLASA

NR SALI

Zajęcia kreatywne „Kodowanie na dywanie”

Anna Patuszczyk

piątek – 11.30 – 12.25

III d

22

Zajęcia kreatywne „Cztery pory roku” w plastyce, muzyce, teatrze.

Justyna Bernacik Zimecka

poniedziałek 16.15 – 17.00

I b

25

Zajęcia kreatywne chór szkolny

Anna Klimas

piątek 16.15 – 17.00

V-VI

9

Zajęcia kreatywne „To dopiero historia”

Barbara Gmaj

czwartek 15.25 – 16.10

VII

7

Zajęcia kreatywne „Moje dzieci kreatywne”

Katarzyna Czech

poniedziałek 11.30 – 12.25

I

23

Zajęcia kreatywne chemiczno - ekologiczne

Mirosława Romaldowska

wtorek14.35 – 15.20

VIII

27

wtorek 15.25 – 16.10

VII

27

Zajęcia kreatywne „Spotkanie ze sztuką”

Anna Dębska

czwartek 16.15 – 17.00

VI - VIII

9

Zajęcia taneczne IV-VIII

Renata Węgrzynowska

 

środa 16.15 – 17.00

IV- VIII

s. gimn.

Zajęcia taneczne II - III

poniedziałek 16.15 – 17.00

II - III

s. gimn.

Zajęcia kreatywne „Koło teatralne”

Aneta Starczewska

czwartek 11.40 – 12.25

II a

33

Zajęcia rozwijające kreatywność „ Spotkania z fascynującym światem fizyki” – koło fizyczne

Katarzyna Luchowska

czwartek 14.35 – 15.20

VIII

26

Zajęcia kreatywne „Z siatkówką na wesoło i zdrowo”

Renata Milczarek Madej

wtorek 16.15 – 17.00

VI

s. gimn.

Zajęcia kreatywne z języka angielskiego kl. VIII „let’s get busy”

Miłosz Pacewicz

poniedziałek 14.35 – 15.20

VIII b, VIII a

28

Zajęcia rozwijające kreatywność „Szkolni odkrywcy biologii”

Elżbieta Górska

poniedziałek 13.45 – 14.30

czwartek  9.50 – 10.35                 

VI

 

24

 

Zajęcia rozwijające kreatywność „Botanicy z jedynki”

 

poniedziałek 14.35 – 15.20

 

VII

24

 „Badam, eksperymentuję, odkrywam przyrodę”

poniedziałek  16.15 – 17.00                   

IV

24

Zajęcia rozwijające kreatywność „Kreatywne zajęcia plastyczne”

Joanna Gos

piątek 13.45 – 14.30

I c

 

Zajęcia sportowe

Jarosław Wasiak

wtorek 17.00 – 17.45

VIIId

s. gimn.

Zajęcia rozwijające kreatywność z matematyki „Pomyśl, policz, podaj”

Teresa Trojanowska

poniedziałek 8.00 – 8.45

środa 15.20 – 16.10

VI b, d, f

VIII a

 

Zajęcia rozwijające kreatywność

Hanna Stankiewicz

środa 13.45 – 14.30

IVb, VIa, Vb, VI f

24

piątek 10.45 – 11.30

Ve

24

Zajęcia rozwijające kreatywność z języka angielskiego „Let’s get busy”

Agata Lisicka

wtorek 8.00 – 8.45

VIa

28

środa 8.00 – 8.45

VIIIb, c

s. MMB

Zajęcia rozwijające kreatywność z wychowania fizycznego

Marcin Stolarek

czwartek 11.40 – 12.25

III d

s. gimn

czwartek 12.45 – 13.20

III a

s. gimn

Zajęcia artystyczne rozwijające kreatywność

Bogusława Kempka

czwartek 11.40 – 12.25

III a

16

Zajęcia rozwijające kreatywność „Spotkanie ze sztuką”

Dorota Sitarek

piątek 11.40 – 12.25

II c

20

„Potyczki z językiem polskim”

Małgorzata Dąbrowska

poniedziałek 15.25 – 16.10

II d

21

Zajęcia rozwijające kreatywność” Teatr dla każdego”

Jarosław Cichocki

wtorek 14.35 – 15.20

 

29

Zajęcia kreatywne „Poznajemy świat wokół nas”

Monika Zdziechowska

środa 8.00 – 8.45

III c

10

Zajęcia kreatywne „Kodowanie na dywanie”

Kinga Stankiewicz

wtorek 9.50 – 10.35

I e

31

Warsztaty bębnowe

Damian Gała

wtorek 15.25 – 17.00

 

mała s. gimn