KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sztafeta dziewcząt

Sztafeta dziewcząt zdobywa zloty medal !

 

21 medal Mistrzostw Województwa w sztafetach przełajowych i 50 dla SP1 w zawodach Szkolnego Związku Sportowego oraz 100 dla Rawy, wychowanków trenera Jarosława Wasiaka. Sztafeta przełajowa dziewcząt 8 x 800 m zdobyła złoty medal w finale wojewódzkim jaki odbył się 25 października w Poddębicach. Dziewczęta broniły wicemistrzostwa z ubiegłego roku ale okazały się najlepiej przygotowane i najtwardsze podczas rywalizacji w deszczu i przy silnym wietrze. Nawiązały tym samym do 20-letniej tradycji nieprzerwanego zdobywania medali w tej konkurencji, na której wychowało się całe pokolenie znaczących sportowców szkoły Dla większości dziewcząt to był 3 medal w tej konkurencji ale dopiero pierwszy złoty.

Na pierwszej zmianie Marcelina Mordaka ( kapitan zespołu ) przybiegła na 2-3 pozycji po bardzo szybkim biegu. Na drugiej zmianie Zuzia Łucka objęła prowadzenie i dziewczęta nie oddały go już do mety zdecydowanie zwyciężając. Na kolejnych zmianach biegały: Kalina Gos, Magda Frączak, Patrycja Sokołowska, Laura Stępniak, Natalia Borowiec i Wiktoria Wrzosek. Na zmianach Patrycji i Laury rywalki zbliżyły się do naszego zespołu ale świetny bieg sprinterki Natalii Borowiec rozwiał wątpliwości.